martes, 15 de noviembre de 2011

La familia PAPIR


La familia Papir ha iniciat la seva conquesta i ja ha sortit del port per mar cap a les desitjades illes.

La tripulació està formada per el capità Paperet (Titus), el capità Paperina (Pol), el capità Paperot (Xavi), la Princesa Paperola (Anna) i jo mateixa la princesa Papiroflexia. Us esperem a tots amb una cerveseta, un pernil i un bon pà amb tomaquet per celebrar-ho junts.

A reveure,

6 comentarios:

  1. On teniu els soldats??
    Jaja, Però això de Monarquia,mmmm... us deixaré tenir títols nobiliaris, a l'illa petita on viureu!! Ja organitzarem la cerimònia!!
    jeje
    Molt gran!!
    Nois, tindreu un skate-park ben gran!!

    ResponderEliminar
  2. Quan el Paco estigui recuperat del tot el Rei José Augusto I de Islas Morillas orgullosament us convidarà a tots a bones viandes: pernil, formatge, vi i altres begudes espirituoses pels adults, així com refrescos i sucs pels més menuts!! i demés delicatessens...

    ResponderEliminar
  3. Què bona la família Papir!!! Quan ho vegi la Princesa Júlia segur que en munta alguna.
    Ei Rei, se t'està girant molta feina... repartir títols, muntar banquets... eh? només et falta el veler i l'esquí a Vaquèira, je,je.
    A veure si es recupera ben aviat el Paco.
    Ptns

    ResponderEliminar
  4. Jo, si el Rei Jóse I comença amb el repartiment de Títols, com ja m'estic fen gran, i la mala llet, cada dia la tinc més accentuada, em demano un Títol de Inquissidor en cap, o alguna coseta d'aquest tipus...!!!

    ResponderEliminar
  5. No esperava menys de la "Princesa Júlia", hauré de donar els títols nobiliaris aviat!! jeje

    ResponderEliminar